angle-up arrow-clockwise arrow-counterclockwise arrow-down-up arrow-left at calendar card-list chat check envelope folder house info-circle pencil people person person-plus phone plus question-circle search tag trash x

Over STOPEG

STOPEG is een mensenrechtenorganisatie die iedereen op de hoogte wil brengen van de verschrikkelijke schendingen van mensenrechten die gepleegd worden door groepstalking en met electronische wapens. STOPEG is ook een contact-en informatiepunt voor slachtoffers, hun familie en vrienden, en zoekt mogelijkheden om de plegers van deze misdaden te vervolgen.

STOPEG is onderdeel van een wereldwijde beweging bestaande uit organisaties, mensen en supporters, die vecht om deze mensenrechtenschendingen te stoppen.

Slachtoffers noemen zichzelf vaak Targeted Individuals (TI's) en komen uit alle landen van de wereld maar de meesten zijn uit Westerse/NATO landen inclusief de Verenigde Staten van Amerika. Jaar-in-jaar-uit worden duizenden onschuldige (!) mensen aangevallen en (lichamelijk of geestelijk) vermoord, velen hebben geen notie wat hen precies overkomt. Degenen die overleven en dit wel weten worden vaak gruwelijk (electronisch) gemarteld.

Deze misdaden behoren tot de ernstigste misdaden die ooit gepleegd zijn in de geschiedenis en velen lijden hieronder en/of gaan hieraan dood. Je kunt je afvragen waarom de politie niet is uitgerust om de slachtoffers van deze misdaden te helpen, waarom politici hun verzoeken om hulp negeren, waarom organisaties als Amnesty International, Human Rights Watch, geen aandacht aan deze misdaden besteden.

Het antwoord: je leeft NIET in een democratie, de rechtsstaat bestaat niet.

Stichting

STOP Electronische wapens and Groepstalking.

Stichting STOPEG is opgericht op 10 juli 2007, handelsregisternummer 20132759.

 1. De stichting heeft ten doel:
  1. het bekend maken van en de erkenning van de fenomenen Electronische wapens en Groepstalking;
  2. het trachten voormelde fenomenen door de politiek te laten verbieden;
  3. een informatiepunt te zijn voor al hetgeen verband houdt en te maken heeft met Electronische wapens en Groepstalking; en
  4. een contactpunt te voor slachtoffers van en hulpverleners bij de gevolgen van Electronische wapens en Groepstalking.
 2. De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door alle wettige middelen die voor het beoogde doel nuttig kunnen zijn.

Meewerken?

STOPEG is altijd op zoek naar mensen die op vrijwillige basis willen helpen haar doelstellingen te bereiken. Hierbij denken wij voornamelijk aan mensen die artikelen (in het Nederlands en/of Engels) kunnen schrijven waarbij het doel is plaatsing op onze websites en in de media. Voorbeelden zijn electronische wapens en politiek, electronische wapens en lichamelijke gebreken, electronische wapens en psychose, electronische wapens en sporten. Soms moeten artikelen of webpagina's in andere talen vertaald worden. Maar wellicht heeft u zelf nog veel meer ideeen, neem contact met ons op!

Contact

Adres:

Stichting STOPEG
Buys Ballotstraat 40
4631 GW Hoogerheide
Nederland
http://www.stopeg.nl
Email: stopeg@xs4all.nl, info@stopeg.nl

Contact:

Peter Mooring
Mobiel: +31 6 4124 3030
Telefoon: +31 164 610 218
Email: peterpm@xs4all.nl Email: peter@petermooring.com

Onderzoek, wetgeving, compensatie

De slachtoffers van deze misdaden eisen:

 • ONDERZOEK - Onderzoek naar deze (oorlogs)misdaden tegen burgers moet nu worden gestart.
 • WETGEVING - Nieuwe wetten moeten deze misdaden expliciet verbieden.
 • COMPENSATIE - De slachtoffers moeten worden gecompenseerd, de daders berecht.

Covert Harassment Conference 2015

COVERT HARASSMENT CONFERENCE 2015 - BERLIJN, 1-2 OKTOBER 2015
Klik hier voor een samenvatting 2015 incl. videos

NIEUW! Verwarde personen / Verwarde mensen

www.verwardepersonen.nl
www.verwardemensen.nl

Covert Harassment Conference 2014


COVERT HARASSMENT CONFERENCE & TI-EVENT-2014 - BRUSSEL, 20 NOVEMBER 2014
Klik hier voor een samenvatting 2014 incl. videos

Website Electromagnetische Wapens

Website met informatie. Stuur door naar familie, vrienden:

http://www.electromagnetischewapens.nl/
http://www.elektromagnetischewapens.nl/

Flyer Electromagnetische Wapens

Klik voor grotere afbeelding

Gratis 25 of 50 flyers ontvangen? Stuur een mail naar: info@stopeg.nl

Mark Rich

Mark Rich, zelf een doelwit van deze misdaden, heeft websites gemaakt met heel veel informatie, niet alleen voor slachtoffers van groepstalking en electronische wapens maar voor iedereen die meer wil weten over (politieke en/of mensen) controle systemen:

http://www.newworldwar.org

Zoals veel slachtoffers heeft Mark ook onze steun nodig: Zijn huidige status, doneer, koop zijn boek: The Hidden Evil, koop zijn boek: New World War

JE BENT EEN CRIMINEEL ALS JE AAN DEZE MISDADEN DEELNEEMT

Art. 285 b van het Wetboek van Strafrecht: Lid 1. Hij, die wederrechtelijk stelselmatig opzettelijk inbreuk maakt op eens anders persoonlijke levenssfeer met het oogmerk die ander te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden dan wel vrees aan te jagen wordt, als schuldig aan belaging, gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of een geldboete van de vierde categorie. Lid 2. Vervolging vindt niet plaats dan op klacht van hem tegen wie het misdrijf is begaan.
Zie ook de brochure: Als u wordt gestalkt (of hier )

schizofrenie bestaat niet

Slachtoffers van geheime diensten worden vaak gek gemaakt, tot waanzin gedreven, en zo aangezet om zelfmoord te plegen, in te storten als psychiatrisch patient of een misdaad te plegen. Ik heb een artikel geschreven dat je kunt gebruiken om aan te tonen dat je niet gek bent als je beweert lastig gevallen te worden op dergelijke manieren. Verwijs hier eventueel naar als je een slachtoffer bent! Lees het artikel hier: Schizofrenie bestaat niet of download en print de PDF: Schizofrenie bestaat niet (PDF)
11 okt 2011: Brief aan Openbaar Ministerie (PDF), kopie aan MP M. Rutte (PDF), verzendbewijzen (PDF)
19 okt 2011: Kopieen aan alle fractievoorzitters Tweede Kamer (.odt), Adresgegevens (.ods), verzendbewijzen (PDF)

Meer: kritiek op het TBS systeem van Leonie Holtes is niet gepubliceerd omdat ze vlak voor het afronden van het boek ernstige psychische klachten kreeg en vermoedelijk tijdens een aangstaanval, een psychose, haar leven beeindigde. Lees meer